- 27 cm!

Woho!

Mitt nya jag firar 1 månad idag!

Ja, idag är det 1 månad sen operationen. Sist jag vägde mej var på kalaset hos brorsan. Så vägde jag 98 kg. Alltså har jag gått ner 20 kg sedan flytstart. Jag ångrar inget! Jag är lycklig och nöjd. Ska nog väga mej idag igen och se ifall det hänt något sen sist. Jag bryr mej egentligen inte om det hänt något, det viktigaste är att jag mår bra.
Jag äger inte ens en våg. Har funderat på att köpa en men det är liksom inget som hägrar. Måste dock ha köpt en tills dietisten ringer. De ringer i slutet på månaden och ska höra hur allt har gått sen jag kommit hem. Ska mäta omkretsen kring midjan och väga mej. Jag vet juh att det hänt massor så det är skönt.
Uppdaterar senare om jag hittat vägen till en våg.
Just nu längtar jag till sommaren. Musik, grillning, vin, sol, havet, sand.. Mmm, sommar :)
Om en stund ska jag till Antonia. Har inte träffat henne på läääääääänge.
Adjökens!

BILDER!


BILDER!


Allt fungerar bra :)

Tänk man genomgått en ganska stor operation och kan må såhär bra. Helt otroligt! Jag är fortfarande nöjd med operationen och ångrar inget! Der har varit värt smärta och oron. Jag tror att vikten fortsätter att gå ner. Har inte vägt mej sen festen hos brorsan. Men jag tycker att det syns mer och mer :D Lycka!
Jag har fina vänner som hjälper mej och ställer upp. Ibland kan jag äta mer, ibland mindre. Men jag mår bra och det är det viktigaste tycker jag. Vill vill inte ha massa pekpinnar och skit. Jag vet vad jag håller på med så snälla, sluta!!
Tror jag ska ta lite bilder idag och lägga upp.. Kanske man ser det bättre då :D
Adjökens!!

Ge mej förslag på belöningar!

Satt nyss och läste igenom alla gamla inlägg. Från dag 1. Tänk att det snart är 1 månad sen operationen. Fy vad tiden gått snabbt. Och att mat jag skulle tappa 20 kg sen flyt har varit en dröm, som blev sann.

Nu sitter jag och funderar på delmål som jag vill sätta upp.
Efter jag klarat 2 veckor på flyt och operationen var över så skulle jag bygga naglar, det är gjort. Tänkte ha ett mål när jag kom ner på tvåsiffrigt men det har juh redan hänt!! :D Så ja, jag vet inte..
Vikten nu ligger på 98. Jag har idéer på vad min belöning ska bli. Ni får gärna komma med förslag! Det får inte vara belöningar som handlar om mat.
Här är mina mål iaf.
89 kg.
79 kg.
69 kg.
65 kg.

RSS 2.0