Dag 8! Chokladpudding......

Ojoj! Det har redan gått 8 dagar av modifast. Det går bra. Har som sagt gått ner 12 kg. Nu står det still. Men jag följe dieten. Igår åt jag kycklingfilé med grönsaker. Det var gott! Vilka smaker! Jag har juh fått en alternativ diet om jag inte vill äta modifast. Den innehåller 1000 kalorier per dag men men skippade några modifast och tog kycklingen. Fick ändå i mej för lite kalorier. Men så länge jag mår bra så spelar det ingen roll :) För en liten stund sen rörde jag ihop modifast chokladpudding och den blev samma i konsistensen som vanlig. Har inte ätit den ännu, det får bli om en stund. Jag är juh aldrig hungrig känns det som. Förstår inte varför jag beställde chokladpudding när jag inte ens gillar vanlig ? :/ Men det ska väl gå ner.
Jag trodde att jag skulle tycka bäst om potatis/purjolöksoppan men icke, den va så vidrig! Johan, min bror, går också på lite såna, eller han skulle börja på nutilett så han fick sopporna jag inte tyckte om. Det kommer nog bli en del över av vhokladpuddingen också så då kan få det. Vet iof inte om han gillar chokladpudding. Aja, annars får han väl ge det till någon annan. Amira kanske vill ha dom. Vi får se.
Nu är det 5 dagar kvar tills jag och Tina åker till Stockholm inför operationen och 6 dagar tills operation. Jag är först ut på morgonen. Kl 7 är det dags för mej. Vi ska bo på patienthotellet natten innan. Sen bor jag juh på avdelningen till Söndagen om allt går bra. Men det känns bra. Jag är så jävla nöjd med mitt val. Operationen är för mej! Det kommer gå bra, jag känner det.
Hemresan är inte bokad ännu. Får vänta tills operationen är gjort så vi ser att allt går bra. Men förhoppningsvis blir det på Söndagen som jag åker hem :)
Jag åkte aldrig iväg på kalaset idag. Vågar inte chansa på att bli förkyld. Systerdottern var snorig. Min mamma är förkyld. Vill inte riskera att behöva skjuta upp operationen. Får boosta mej med c-vitamin och alvedon .. höhö! Nilla har säkert c-vitamin tabletter.
Nä, nu ska jag kolla på lite serier.
Ikväll är det spelkväll hos Antonia :) Ska bli kuuuuul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0